Witam mam zamiar wstąpić w szeregi szkoły od października 2011 na kierunek hotelarstwo i gastronomia.
Bardzo proszę o jakieś maile z waszymi opiniami na temat tej szkoły.
Z tego co widzę to nie ma ona dobrej opinii.
Jestem technikiem kucharzem i zaraz hotelarzem (Szkoły policealne nie dały mi pożądanej wiedzy).
Pracuję w hotelu i wiem jak wygląda praca w tych zawodach i mi się ona podoba. Pragnę pogłębić tam swoją widzę.
Jak wyglądają praktyki?
Co ile tam kosztuje (zdaję sobie sprawę, iż czesne to nie jedyne koszty jakie będę musiał ponieść - ale ile będzie trzeba dołożyć???).
Jaki jest poziom szkoły, czy faktycznie można się tam czegoś nauczyć.
Jak wyglądają zajęcia z pracowni gastronomicznej.
Praktyki zagraniczne (słyszałem, że trzeba za nie zapłacić!!!)
Z góry dzięki za poświęcony czas.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach